Titel:
Min Grekiska Sommar
Originaltitel:
My Greek Summer
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Min Grekiska Sommar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Min Grekiska Sommar

Min Grekiska Sommar (2011)

My Greek Summer

Inspelad på fantastiska Milos, en av Greklands vackraste öar. Baserad på Eric Boissets bok.14 år gamle Yannis lever på en liten grekisk ö tillsammans med sin far. De lever i fattigdom och fadern har blivit en krävande och argsint man sedannhans fru gick bort. Allt ändrar sig en dag efter attnYannis under en tur till Athen räddar livetnpå en liten pelikan som han tar med hem, gömd för sin far. Yannis ger pelikanen namnet: Nicostratos. En kärleksfull relation utvecklas men Nicostratosnväxer och blir svår att gömma. Turisternanflockas nu runt Nicostratos och Yannis blir byns stora stjärna, samtidigt finner han en ny sida hos sin far.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Min Grekiska Sommar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Min Grekiska Sommar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar