Titel:
Silent House
Kategori:
Skräck
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Silent House:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Silent House

Silent House (2011)

Inspärrad i familjens avskilda stuga vid sjön, kämpar en ung kvinna desperat för att bevara sitt förstånd, instängd i en skräckinjagande mardröm.Sarah förbereder, tillsammans med sin far och farbror, försäljningen av familjens mångåriga stuga som nyligen härjats av inkräktare. Men trasiga fönster och sprickor i väggarna visar sig vara det minsta av deras bekymmer när de upptäcker att de inte är ensamma ... och att väggarna döljer mer än bara mögel..."Silent House" är baserad på en sann historia. Den är filmad i ett långt, sammanhängande klipp ("real time") och överför huvudpersonens kusligt realistiska känsla av stigande panik och skräck till betraktaren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Silent House
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Silent House"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar