Titel:
My week with Marilyn
Kategori:
Drama
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera My week with Marilyn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

My week with Marilyn

My week with Marilyn (2011)

I ett desperat försök att bli tagen på större allvar reser ikonen Marilyn Monroe till London 1956 för att spela mot legenden Laurence Olivier i Prinsen och balettflickan. Den ömhetstörstande Marilyn känner sig övergiven av maken Arthur Miller och attraherad av Oliviers assistent, den unge Colin Clark. Hennes verkliga Londonäventyr äger därför snarare rum bakom kameran och utom synhåll för sina dominanta medskådespelare. Colin blir snart Marilyns fasta och trygga punkt, samtidigt som han också blir Oliviers enda hopp att kunna slutföra sin film genom sin förmåga att hålla den impulsiva Marilyn i schakt. Upp över öronen förälskad är det nu Colins hjärta som riskerar att krossas av världens största filmstjärna!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  My week with Marilyn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "My week with Marilyn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar