Titel:
Katinkas Kalas
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-08-22
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Katinkas Kalas:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Katinkas Kalas

Katinkas Kalas (2011)

Ett gäng hipsters som tillhör ett slags kulturell överklass samlas för att fira sin vän Katinkas födelsedag. Det är kärt återseende och skön stämning på kalaset när en objuden gäst dyker upp. Linda, en blonderad programledartjej, välkomnas till en början varmt, hon är härlig och frigjord. Men ganska snart, i takt med att Linda börjar tänja på gästfrihetens gränser, börjar en kulturkrock blotta sig.I huvudrollerna ser vi Yohanna Idha, vinnare av Bästa kvinnliga skådespelare och nominerad till lOreal Paris Rising Star vid Stockholms filmfestival 2011, Mia Mountain, Meet Me At The Usual Place (2010) och Stockholm Syndrome (2007) och nominerad till lOreal Paris Rising Star vid Stockholms filmfestival 2011.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Katinkas Kalas
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Katinkas Kalas"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar