Titel:
Jiro Dreams of Sushi
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Jiro Dreams of Sushi:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jiro Dreams of Sushi

Jiro Dreams of Sushi (2011)

Jiro Dreams of Sushi är dokumentären om Jiro Ono, grundare av Sukiyabashi Jiro - den legendariska sushirestaurangen med endast tio platser, belägen i en av Tokyos tunnelbanestationer. Den ser kanske inte mycket ut för världen men har tre Michelinstjärnor och konnäsörer från hela världen vallfärdar för att få prova på världens bästa sushi. Jiro är egensinnig och passionerad. Även idag, 85 år fyllda, jobbar han från gryning till solnedgång för att försäkra sig om att varje detalj uppfyller kravet på perfektion. Hans två söner väntas ta över, men det är lättare sagt än gjort att gå i Jiros fotspår. Jiro Dreams of Sushi har visats på filmfestivalerna i Berlin, San Sebastián och Tribeca och vann publikpriset på Monterrey International Film Festival 2011.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jiro Dreams of Sushi
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jiro Dreams of Sushi"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar