Titel:
Outpost: Black Sun
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-05-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Outpost: Black Sun:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Outpost: Black Sun

Outpost: Black Sun (2012)

I slutet av andra världskriget arbetade den tyska vetenskapsmannen Klausener med en skrämmande teknologi som har kraften att skapa en odödlig nazistarmé.Nästan 70 år senare blir en NATO-styrka skickad till östra Europa, där en ondskefull fiende skoningslöst verkar döda allt i sin väg. Men det visar sig snart att detta inte är någon vanlig motståndare. Endast en kvinnlig agent, som jagar krigsförbrytaren Klausener, accepterar dock det osannolika - att hotet är en Zombie-armé. Tillsammans med Nazi-jägaren Wallace slår hon sig ihop med ett elitförband för att ta sig till ondskans källa och stoppa det.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Outpost: Black Sun
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Outpost: Black Sun"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar