Titel:
Dark Horse
Kategori:
Drama
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dark Horse:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dark Horse

Dark Horse (2011)

Abe (Jordan Gelber) är i 30-års åldern och han lever ett tråkigt liv. Han bor kvar hemma hos sina föräldrar i sitt pojkrum bland leksaker och actionfigurer där tiden har stannat. Han arbetar för sin tråkige far Jackie (Christopher Walken) som blir allt mer besviken över att hans son inte lyckats ta sig vidare. Han spenderar kvällarna med att utmana sin mor Phyllis (Mia Farrow) på backgammon. Och inte nog med det, hans äldre bror Richards (Justin Bartha) blixtkarriär som läkare i Kalifornien påminner dem varje dag om Abes misslyckade tillvaro.Men när Abe träffar Miranda (Selma Blair), vars personliga misslyckanden har tvingat henne tillbaks till föräldrahemmet i förorten, ser han plötsligt sin chans till riktig kärlek. Han fullkomligt kastar sig över den övermedicinerade Miranda, och han övertalar henne att gifta sig med honom. Men när han äntligen får leva drömmen hinner verkligheten ifatt Abe, hans förlamande självtvivel och mörka rädslor gör sig påminda. Todd Solondz har skapat ett tragikomiskt och provokativt porträtt av en ung man som kämpar för sina vuxna värderingar i sitt öde som familjens svarta får.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dark Horse
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dark Horse"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar