Titel:
Åter till Cold Mountain
Originaltitel:
Cold Mountain
Kategori:
Krig
Längd:
2:28
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Åter till Cold Mountain:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Åter till Cold Mountain

Åter till Cold Mountain (2003)

Cold Mountain

Strax innan det amerikanska inbördeskrigets utbrott kommer den vackra prästdottern Ada Monroe till Cold Mountain - en liten bergsby i den amerikanska södern. Där förälskar hon sig i den unge snickaren Inman. Men kärleken hinner inte bli mer än flyktig förrän Inman dras in i kriget. Inman genomlider krigets inferno och det enda som håller honom uppe är hoppet om att få återse Ada. Hemma i Cold Mountain är Ada på väg att gå under. Efter faderns plötsliga död får hon allt svårare att sköta gården. Men hon får oväntad hjälp av den mer livserfarna Ruby, som lär Ada överleva av det som naturen ger. Efter att ha blivit skottskadad deserterar Inman för att återvända hem. Men den långa vandringen mot Cold Mountain blir en mardröm. Sårad och jagad drivs Inman vidare av sin längtan efter Ada.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Åter till Cold Mountain
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Åter till Cold Mountain"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar