Titel:
Hell on Wheels - Avsnitt 7
Originaltitel:
Hell on Wheels - Episode 7
Kategori:
Drama
Längd:
0:42
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Hell on Wheels - Avsnitt 7:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hell on Wheels - Avsnitt 7

Hell on Wheels - Avsnitt 7 (2011)

Hell on Wheels - Episode 7

Året är 1865, det amerikanska inbördeskriget är slut och Abraham Lincoln är död. Sydstatssoldaten Cullen Bohannon är ute efter hämnd på den nordstatssoldat som mördat hans fru. Han söker jobb hos Union Pacific Railroad som just håller på att binda samman USA med sitt jätteprojekt, den transkontinentala järnvägen. Bohannon vet att det finns män med information om vad som hänt hustrun bland järnvägsarbetarna. Dessa arbetare och det monumentala projektets entourage - bestående av spelare, prostituerade, daglönearbetare, tjuvar och mördare - har givit den transkontinentala järnvägen ett smeknamn, ett smeknamn som beskriver deras känslor med önskvärd tydlighet - Hell on wheels.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hell on Wheels - Avsnitt 7
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hell on Wheels - Avsnitt 7"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar