Titel:
Den röda vargen
Originaltitel:
Liza Marklund: Den röda vargen
Kategori:
Crime
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den röda vargen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den röda vargen

Den röda vargen (2012)

Liza Marklund: Den röda vargen

Den svenska kvällstidningen Kvällspressen har satt sin kriminalreporter, Annika Bengtzon, att bevaka ett komplicerat mordfall. Offret är en journalistkollega och det enda vittnet är en 15-årig pojke. Bengtzons efterforskningar får en oväntad vändning när spåren leder till ett 40 år gammalt attentat på en flygbas. Och medan fler mord följer och Annika Bengtzon tränger allt djupare in i maktens korridorer kommer årsdagen av attentatet allt närmare och närmare ... Nordens deckardrottning Liza Marklunds romaner har sålts i över 10 miljoner exemplar i mer än 30 länder. Och nu har boksuccén äntligen överförts till sex spännande kvalitetsthrillers. "Den Röda Vargen" är den fjärde i raden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den röda vargen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den röda vargen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar