Titel:
Venture Cup
Kategori:
Specialintressen
Längd:
2:26
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-03-06
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Venture Cup:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Venture Cup

Venture Cup (2012)

Venture Cup är tävlingen för dig som vill förverkliga dina drömmar och starta ditt eget företag. Genom en affärsplantävling utvecklar och förverkligar du din affärsidé. Detta parallellt med en process bestående av feedback, handledning, utbildning, inspiration och tillgång till ett stort kontaktnät - allt helt kostnadsfritt. Sverigefinalen är Venture Cups största årliga evenemang som alternerar mellan de fyra regionerna och i år har turen åter kommit till Väst. Förutom att du får träffa Sveriges mest intressanta tillväxtföretag så får du också underhållning och inspiration till att förverkliga dig själv och dina idéer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Venture Cup
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  0 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Venture Cup"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar