Titel:
Bounty Hunters
Originaltitel:
Bail Enforcers
Kategori:
Action
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Bounty Hunters:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bounty Hunters

Bounty Hunters (2011)

Bail Enforcers

Bail Enforcement Agency heter prisjägartrion som tror sig ha accepterat ett helt vanligt jobb när de beger sig efter småskurken Mario. Snart visar sig dock betydligt fler hantlangare vilja sätta tänderna i honom och en rejäl hagelstorm utlöses när BEA hamnar i korselden mellan lagen, maffian och en uppsjö psykotiska lönnmördare!Världsberömda wrestlingdivan Trish Stratus visar upp en slagkraftig arsenal i rollen som prisjägarnas ledare. Med helt hysterisk koreografi och ett skjutglatt humör bjuds alla actionfans på kulregn och slagkombinationer som andas John Woo och Jean-Claude Van Damme!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bounty Hunters
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bounty Hunters"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar