Titel:
Cold Sweat
Kategori:
Skräck
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-17
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Cold Sweat:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cold Sweat

Cold Sweat (2010)

När Roman lämnas av sin flickvän för ett mystiskt kärleksintresse bestämmer han sig för att spåra hennes IP-adress och ta reda på sanningen. Tillsammans med sin bäste vän följer han upp ledtrådarna, men det misstänkta kärleksnästet bjuder på en rejäl överraskning: två farbröder med enorma mängder nitroglycerin - och de mest makabra sätt att använda dem på.Regissören Adrián Garcia Bogliano (Jag ska inte dö ensam) har med sitt höga produktionstempo profilerat sig som Argentinas svar på Takashi Miike. Nu är han tillbaka med sin i särklass svettigaste thriller hittills - en riktig nagelbitare som får de mest härdade skräckfantasterna att hålla andan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cold Sweat
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cold Sweat"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar