Titel:
Good Neighbours
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-03-03
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Good Neighbours:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Good Neighbours

Good Neighbours (2010)

Vad vet du egentligen om dina grannar? Grundskoleläraren Victor anländer som ny hyresgäst till ett litet område i franskspråkiga Montreal. Han finner ett gemensamt utanförskap hos sina engelsktalande grannar, servitrisen Louise och rullstolsbundne änklingen Spencer. I den tärande vinterkylan döljer sig en seriemördare som förenar de nya vännerna, men också får deras hemligheter att träda fram till ytan. Jacob Tierney har med den psykologiska thrillern Good Neighbours lyfts fram som en av Kanadas mest lovande regissörer. Det är ett genreöverskridande mysterium som utspelar sig inför 1995 års folkomröstning om Québecs eventuella utträde från Kanada. Det sociopolitiska landskapet blir en spelplats för svettdrypande klaustrofobi, psykologiska maktspel och oväntade intriger som leder till en chockerande upplösning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Good Neighbours
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Good Neighbours"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar