Titel:
Love Always, Carolyn
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:10
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Love Always, Carolyn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Love Always, Carolyn

Love Always, Carolyn (2011)

Det sägs att bakom varje framgångsrik man finns en kvinna. Carolyn Cassady stod bakom två. Som hustru till beatnik-ikonen Neal Cassady och älskarinna till författaren Jack Kerouac, såg Carolyn sin livshistoria och minnet av männen hon älskade bli kapat av mytmakare och en hjälteindustri.Love Always, Carolyn är ett intimt porträtt av en kvinna som aldrig lyckats fly spåren av sin makes episka missöde. En kärleksfull och gripande berättelse om en kvinnas kamp för att överleva sviterna av ett påtvingat kändisskap och om kärleken till Neal Cassady, vars livsöde låg till grund för hjälten i On the Road.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Love Always, Carolyn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Love Always, Carolyn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar