Titel:
Citizen Gangster
Kategori:
Crime
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Citizen Gangster:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Citizen Gangster

Citizen Gangster (2011)

Citizen Gangster är den halsbrytande berättelsen om mannen som fick hela Kanada i spinn efter ett antal spektakulära bankrån. Han spelas av Scott Speedman (Underworld: Awakening) och tillsammans med Kelly Reilly (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Kevin Durand (Real Steel) och Brian Cox (Bourne-filmerna) ger han liv åt en av 1900-talets gangsterlegender. Edwin Boyd är Kanadas mest omtalade bankrånare som utförde stötarna med en särskild känsla för stil. Efter att ha misslyckats i sina försök att slå igenom som skådespelare använde han sina talanger tillsammans med hustruns smink för att på ett utstuderat och underhållande sätt råna banker runt om i Toronto. Alla pratade om honom, medierna älskade honom och polisen jagade honom - men för Edwin Boyd var varje bankrån en show.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Citizen Gangster
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Citizen Gangster"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar