Titel:
Hällebäcks Gård
Kategori:
Drama
Längd:
1:18
Utgivningsår:
1961
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Hällebäcks Gård:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hällebäcks Gård

Hällebäcks Gård (1961)

Sigge Starks populära radioföljetong som skön livet-på-landet-film om tre mäns kärlek till gårdens dotter, dotterns kärlek till hästar, en rik farbror från Amerika och otäcka nymodigheter som traktorer.På Hällebäcks gård lever familjen som i gamla tider. När en traktor köps in uppstår bråk i släkten. Hovslagaren Ove är olyckligt kär i den unga Kerstin på gården. Själv är hon ledsen efter en historia med elektrikern Tage på Myråsen. Samtidigt uppvaktas hon av den sportbilsåkande Henry på Nergården. I svartsjukt raseri orsakar Tage en brand som hotar ödelägga gården. Kerstins far Johan får ekonomiska bekymmer. Då dyker farfars rike bror Arvid upp från Amerika. Ska han kunna lösa familjens problem?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hällebäcks Gård
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hällebäcks Gård"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar