Titel:
Blåjackor
Kategori:
Komedi
Längd:
1:43
Utgivningsår:
1964
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Blåjackor:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blåjackor

Blåjackor (1964)

Succémusikal inspelad i forna Jugoslavien, av gänget bakom Här kommer bärsärkarna. Anita Lindblom sjunger och spexar med Dirch Passer och Grynet Molvig. En svensk kryssare anlöper till medelhavshamnen Montebello. Sjömännen går i land och finner att de lokala kjoltygen är fulla av behag, inte minst flickorna från Monsieur Nitouches balettskola, som ska visas upp för den lokala societeten. Det tänder till mellan blåjackor och balettflickor, som rymmer till en jättefest ombord. Nitouche drar ut för att skydda balettflickornas hotade dygd. Allt tokar till sig bland blonda sjömän, balettflickor, gendarmer, schejker, änkor, amiraler och Tomas Bolme som "Jätten".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blåjackor
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blåjackor"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar