Titel:
Jurassic Park - The Lost World
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:08
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Jurassic Park - The Lost World:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jurassic Park - The Lost World

Jurassic Park - The Lost World (1997)

Regissören Steven Spielberg tar oss tillbaka till Jurassic Park i The Lost World, den framgångsrika uppföljaren med fler dinosaurier, mer action och fler hisnande specialeffekter än sin föregångare, som var en milstolpe inom filmbranschen. Denna dvd-utgåva innehåller exklusiva intervjuer och bakom kulisserna-material. The Lost World är än idag en av filmhistoriens största framgångar och bjuder på en stjärnspäckad skådespelarensemble med Jeff Goldblum, Julianne Moore och Pete Postlethwaite. Det har gått fyra år sedan katastrofen i Jurassic Park och två grupper tävlar mot klockan, i vad som kommer att avgöra ödet för den avlägsna öns förhistoriska invånare. Återupplev denna klassiker som kommer att hålla dig fastnaglad i fåtöljen från början till slut... igen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jurassic Park - The Lost World
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jurassic Park - The Lost World"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar