Titel:
Mitt Afrika
Originaltitel:
Out of Africa
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:41
Utgivningsår:
1985
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Mitt Afrika:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mitt Afrika

Mitt Afrika (1985)

Out of Africa

Detta utsökta, intelligenta och romantiska drama som bygger på Karen Blixens liv, är en av sin tids mest lovordade filmer. Regisserad av Oscar belönade Sidney Pollack, fångar den både tid och rum med briljanta insatser av Streep, Redford och Brandauer, storslaget foto och fantastisk filmmusik. Mitt Afrika berättar den sanna historien om Karen Blixen (Meryl Streep), en otroligt viljestark kvinna som flyttar från Danmark runt år 1914 för att driva ett kaffeplantage tillsammans med sin kvinnotjusande make (Klaus Maria Brandauer) i Kenya. Till sin förvåning märker hon att hon blivit förälskad, inte bara i landet och dess folk, utan även i en mystisk, brittisk äventyrare och idealist (Robert Redford). Filmen - som belönades med sju Oscar statyetter, bl.a. för bästa film - är en uppvisning i häpnadsväckande filmkonst och bjuder på en av historiens bästa och mest magnifika historier om både motgångar och kärlek.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mitt Afrika
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mitt Afrika"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar