Titel:
Babe - Den modige lille grisen
Originaltitel:
Babe
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:32
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Babe - Den modige lille grisen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Babe - Den modige lille grisen

Babe - Den modige lille grisen (1995)

Babe

Babe är berättelsen om en mycket speciell och liten föräldralös gris vid namn Babe. Historien börjar med att bonden Hoggett lyckas gissa den lille griskultingens vikt på en marknad och därmed vinner den modige grisen Babe. På Hoggetts bondgård bor den kloka vallhunden Fly, den snattrande ankan Ferdinand, den gamla tackan Maa och en trio med sjungande möss. Alla har sina förutbestämda uppgifter ända tills Babe dyker upp och vänder upp och ned på gården. Vallhunden Fly tar hand om Babe som sin egen "valp" så Babe till slut tror att han är en hund, vilket får de andra djuren på gården att fnysa! Men bonden Hoggett anar något speciellt hos Babe och till allas förvåning och fasa ställer han upp med Babe i det nationella vallhundsmästerskapet. Skrattar bäst som skrattar sist!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Babe - Den modige lille grisen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Babe - Den modige lille grisen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar