Titel:
Fear and Loathing in Las Vegas
Kategori:
Drama
Längd:
1:58
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Fear and Loathing in Las Vegas:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fear and Loathing in Las Vegas

Fear and Loathing in Las Vegas (1998)

När ett uppdrag för journalisten Raoul Duke (Johnny Depp) och hans medhjälpare Dr. Gonzo (Benicio Del Toro) till Las Vegas, bestämmer de sig för att göra det till en maxad affärsresa. Det dröjer dock inte länge förrän allt vad "affärer" heter har glömts och resan omvandlats till en "tripp". Med en resväska full med sinnesutvidgande piller ger sig Duke och Gonzo ut på en fartfylld och febril åktur genom ständigt neonljus, overkliga omgivningar och en uppsättning av tidernas tokdårar. Vart än missödena leder dem upptäcker Duke och Gonzo att den enda vägen ut ibland är att gå för långt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fear and Loathing in Las Vegas
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fear and Loathing in Las Vegas"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar