Titel:
American Dreamz
Kategori:
Musik
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera American Dreamz:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Dreamz

American Dreamz (2006)

Alla verkar vilja bli kändisar idag! Tack vare det globala fenomenet reality-tv kan faktiskt alla bli det också. I denna film (från regissören av American Pie och Om en pojke) är Hugh Grant i högform som den sliskige och självcentrerade programledaren för det populära tv-programmet American Dreamz. Bland de aspirerande Dreamz-finalisterna finns Sally (Mandy Moore), en skönhet från södern som ger ett perfekt intryck framför kameran men som inte är lika trevlig i det verkliga livet, samt Omar, en motvillig tävlande med en förkärlek för musikaler. Med USA:s president (Dennis Quaid) som gästdomare i säsongens sista program, är det upplagt för en explosiv show som nationen sent kommer att glömma.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Dreamz
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Dreamz"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar