Titel:
Nicke Nyfiken (Engelskt tal)
Originaltitel:
Curious George (English)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Nicke Nyfiken (Engelskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nicke Nyfiken (Engelskt tal)

Nicke Nyfiken (Engelskt tal) (2006)

Curious George (English)

Allas vår favoritapa Nicke Nyfiken gör filmdebut i en helt ny, animerad film där Will Ferrell och Drew Barrymore gör huvudkaraktärernas röster. Följ med när Nicke - den lilla nyfikna apan med en omättlig aptit på äventyr - möter Mannen med den Gula Hatten för första gången och följer med honom till storstaden. Nickes nyfikenhet leder honom och hans nya vän in i en hel del trassel - och roligheter! Världens busigaste apa har kommit till stan och han är ute efter äventyr! Nicke Nyfiken är fullspäckad med roliga, spännande och underhållande äventyr som får hela familjen att skratta!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nicke Nyfiken (Engelskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nicke Nyfiken (Engelskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar