Titel:
Baby Mama
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Baby Mama:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Baby Mama

Baby Mama (2008)

Två komiska talanger möts i denna galna och rappa komedi där de spelar varandras raka motsatser. Den välorganiserade och ensamstående affärskvinnan Kate Holbrook (Tina Fey - 30 Rock) har alltid satt sin karriär i första rummet. Vid 37 års ålder bestämmer hon sig slutligen för att skaffa barn, men upptäcker att hennes chanser att kunna bli gravid är allt annat än goda. I ren desperation beslutar sig Kate för att använda en surrogatmamma, men hennes prydliga värld ställs på ända när den öppensinnade Angie (Amy Poehler - Blades of Glory) flyttar in och utlöser en häftig kamp mellan två starka viljor. I övriga roller ser vi bl.a. Greg Kinnear (Little Miss Sunshine) och Sigourney Weaver (The Village).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Baby Mama
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Baby Mama"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar