Titel:
Changeling
Kategori:
Drama
Längd:
2:21
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Changeling:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Changeling

Changeling (2008)

Clint Eastwood regisserar Oscar-belönade Angelina Jolie och John Malkovich i en fängslande och oförglömlig sann berättelse. Los Angeles, 1928. En dag när den ensamstående mamman Christine Collins (Jolie) går till sitt arbete, försvinner hennes son spårlöst. Fem månader senare återförenar polisen mor och son, men det finns ett problem- det är inte rätt pojke. Tack vare en kvinnas obevekliga sökande efter sanningen, avslöjas en värld av korruption som fångar allmänhetens intresse och förändrar Los Angeles för alltid. Denna gripande berättelse visar den enorma kraften i en kvinnas kärlek till sitt barn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Changeling
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Changeling"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar