Titel:
Skönheten och Monstret i Paris (Svenskt tal)
Originaltitel:
A Monster in Paris (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Skönheten och Monstret i Paris (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Skönheten och Monstret i Paris (Svenskt tal)

Skönheten och Monstret i Paris (Svenskt tal) (2011)

A Monster in Paris (Swedish)

Följ med på ett äventyr för hela familjen till den magiska staden Paris och ett fantastiskt äventyr av mannen som skapat de animerade favoritfilmerna Hajar som hajar och Vägen till El Dorado.Året är 1910 och staden är Paris. Emile är en blyg biografmaskinist som kastas in i ett halsbrytande äventyr tillsammans med sin orädda vän Raoul. Tanken var att de bara skulle köpa en reservdel till Emiles biografprojektor - men helt plötsligt har de brutit sig in hos en skum botanist, skapat ett fullkomligt kaos och släppt ut ett stort monster på Paris gator. Nu måste Emile och Raoul - tillsammans med sina vänner - hitta monstret innan det är för sent. Men inget är som du tror?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Skönheten och Monstret i Paris (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Skönheten och Monstret i Paris (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar