Titel:
Coraline och spegelns hemlighet (Svenskt tal)
Originaltitel:
Coraline (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Coraline och spegelns hemlighet (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Coraline och spegelns hemlighet (Svenskt tal)

Coraline och spegelns hemlighet (Svenskt tal) (2009)

Coraline (Swedish)

Från visionären och regissören av Nightmare Before Christmas kommer detta fantastiska stop-motion-animerade äventyr, som bygger på Neil Gaimans bästsäljande bok. Den uttråkade Coraline Jones hittar en hemlig dörr och upptäcker en ny, bättre version av sitt liv på andra sidan. Men hennes till synes perfekta värld visar sig vara det motsatta, och de alternativa föräldrarna - med hennes Andra mamma i spetsen - försöker fånga henne för all framtid. Nu måste Coraline använda både sin påhittighet, sin beslutsamhet och sitt mod för att lyckas ta sig hem och rädda sin familj.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Coraline och spegelns hemlighet (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Coraline och spegelns hemlighet (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar