Titel:
Dawn Rider
Kategori:
Western
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dawn Rider:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dawn Rider

Dawn Rider (2012)

Dawn Rider är en nyinspelning av John Wayne-klassikern från 1935 och denna gång är det Christian Slater (True Romance) som söker hämnd och i övriga roller finns Donald Sutherland (Hunger Games) och Jill Hennessy (Jordan, rättsläkare ). Vilda Västern har aldrig varit hårdare. John jagar sin fars mördare genom Amerika och med en falsk guldtransport lurar han fram den förhårdade gangstern för att äntligen få sin hämnd. Men när de står öga mot öga visar det sig att mannen är bror till Alice - kvinnan John älskar. Hon ber honom att inte utkräva hämnd men att de två ska kollidera har varit förutbestämt sedan Johns far drog sitt sista andetag.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dawn Rider
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dawn Rider"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar