Titel:
Bullhead
Kategori:
Crime
Längd:
2:03
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bullhead:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bullhead

Bullhead (2011)

Bullhead är en modern noir-thriller inspirerad av det ökända mordet på en belgisk veterinär som inträffade 1995, då Hormonmaffian markerade sin makt i köttindustrin och fick en hel värld att debattera de groteska muskelmonster som kom att kallas belgisk blå. I denna undre värld träffar vi Jacky, en steroidmissbrukande 30-åring som hjälper sin farbror att driva familjens gård - och vars inkomster helt baseras på ett ständigt flöde av illegala hormoner. Allt förvandlas till en mardröm när deras korrupte veterinär föreslår en ny leverantör av steroider som inte bara råkar vara Flanderns mest efterlyste hormonlangare, utan även nyckelfiguren till Jackys brutala förflutna. Michael R. Roskam utnämndes av Variety till en av tio regissörer att hålla ögonen på, följt av att hans regidebut Oscarnominerades för Bästa utländska film 2012. Huvudrollsinnehavaren Matthias Schoenaerts gick upp 27 kilo i ren muskelmassa för sin explosiva insats i denna intensiva kriminalhistoria om hämnd och upprättelse i hjärtat av Europa.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bullhead
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Bullhead
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bullhead"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar