Titel:
Johan Falk 9 - Alla Råns Moder
Originaltitel:
Johan Falk 9
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-04-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Johan Falk 9 - Alla Råns Moder:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 9 - Alla Råns Moder

Johan Falk 9 - Alla Råns Moder (2012)

Johan Falk 9

Några män tränger sig in i den pensionerade chefsingenjören Arthur Jönssons hem. Målinriktat letar de igenom bostaden efter några ritningar. En tid senare utför samma män, som visar sig vara före detta svenska militärer, ett värdetransportrån. Ett rån som Johan Falk och hans kollegor på GSI får en olustig känsla av att det bara är en övning inför ett mycket större rån. Ett rån, som det visar sig, kommer att få alla andra rån i polisens historia att blekna i jämförelse. Johan Falk - Alla Råns Moder är den tredje av sex nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om polisens specialstyrka GSI. Serien är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk 9 - Alla Råns Moder
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk 9 - Alla Råns Moder"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar