Titel:
Johan Falk 10 - Organizatsija Karayan
Originaltitel:
Johan Falk 10
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-05-06
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Johan Falk 10 - Organizatsija Karayan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 10 - Organizatsija Karayan

Johan Falk 10 - Organizatsija Karayan (2012)

Johan Falk 10

Johan Falks styvdotter Nina har äntligen fått bättre kontakt med sin biologiske pappa byggmästaren Örjan. Samtidigt krackelerar allt för Örjan. Hans skulder till en estnisk byggfirma på ett av kommunens byggprojekt i Göteborg, leder till att Nina kidnappas. Vad kidnapparna inte räknat med är att Ninas styvpappa är polis. Johans och GSI:s inblandning skapar en snöbollseffekt som leder ända upp till toppskiktet av norra Europas farligaste maffia, den est-ryska Karayan; en maffia bestående av före detta underrättelseofficerare från KGB. Karayan beslutar att lösa situationen i Sverige - permanent. För Johan blir det här hans livs mest personliga resa ner i Göteborgs undre värld. Johan Falk - Organizatsija Karayan är den fjärde av sex nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om polisens specialstyrka GSI. Serien är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk 10 - Organizatsija Karayan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk 10 - Organizatsija Karayan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar