Titel:
Johan Falk 11 - Barninfiltratören
Originaltitel:
Johan Falk 11
Kategori:
Action
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-05-20
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Johan Falk 11 - Barninfiltratören:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk 11 - Barninfiltratören

Johan Falk 11 - Barninfiltratören (2012)

Johan Falk 11

En ung rånarliga som har specialiserat sig på att råna väktare i köpcentrum härjar i Göteborg. Polisen kallar ligan för Nakenrånarna eftersom de tvingar väktarna att klä av sig kläderna innan de försvinner med värdeväskorna. Ett rån går snett då en oskyldig förbipasserande dödas samtidigt som färgampullerna i väskorna hinner utlösas. Nu måste rånarligans unge ledare Ricky (Tom Ljungman) snabbt få pengarna tvättade från den blåa färgen, vilket ett fåtal experter i landet klarar av, innan han betalar den person som sålt rånkonceptet till honom. Johan Falk (Jakob Eklund) och hans kollegor i GSI vrider upp tempot i sin jakt och kontaktar sina informatörer för att försöka ta reda på vem som begår rånen och vem som är hjärnan bakom allt. JOHAN FALK - BARNINFILTRATÖREN är den femte av sex nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om polisens specialstyrka GSI. Serien är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk 11 - Barninfiltratören
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk 11 - Barninfiltratören"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar