Titel:
A Royal Affair
Originaltitel:
En Kongelig Affære
Kategori:
Drama
Längd:
2:12
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-05-27
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera A Royal Affair:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Royal Affair

A Royal Affair (2012)

En Kongelig Affære

A Royal Affair är historien om den engelska Prinsessan Caroline (Alicia Vikander), som vid endast 15 års ålder blir bortgift med den schizofrene Kung Christian VII av Danmark. Hennes öde känns förutbestämt, när plötsligt ett mirakel inträffar i form av att kungens personlige och mycket charmerande psykiatriker, doktor John Struensee (Mads Mikkelsen), anländer till hovet. Caroline och John blir passionerat förälskade i varandra och inleder en förbjuden relation. John och Caroline delar varandras dröm om en bättre värld för folket och genom att utöva sitt gemensamma inflytande på kungen, lyckas de sakta men säkert ta över makten och införa radikala förändringar för landet. Det är en delikat balansgång att hemlighålla det pågående triangeldramat för det nyfikna hovet. Kungen är ena stunden sjuk och svag, för att i andra stunder vara fullkomligt rasande och full av hat. Han är som en tickande bomb och det är endast en tidsfråga innan John och Carolines motståndare inom hovet ska lyckas vända kungen emot dem.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Royal Affair
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Royal Affair"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar