Titel:
Tomtetass 2: Julens hjältar (Svenskt Tal)
Originaltitel:
Santa Paws 2: The Santa Pups (Swedish)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-11-21
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Tomtetass 2: Julens hjältar (Svenskt Tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Tomtetass 2: Julens hjältar (Svenskt Tal)

Tomtetass 2: Julens hjältar (Svenskt Tal) (2012)

Santa Paws 2: The Santa Pups (Swedish)

En ny julfilmsklassiker är född - Disneys Tomtetass 2: Julens Hjältar. En helt ny kull talande valpar - Hope, Jingle, Charity och Noble - bjuder på julstämning för hela familjen. När Tomtemor reser till staden Pineville gömmer sig de lekfulla valparna på hennes släde. Det busiga gänget börjar genast uppfylla julönskningar från stadens barn, men plötsligt är det något som går snett - och julstämningen börjar försvinna! Nu är det upp till Tomtetass-valparna och Tomtemor att rädda julen i hela världen, innan det är för sent. Från skaparna av Disneys Buddies-filmer, kommer här en magisk och hjärtevärmande berättelse, fylld med hopp, glädje och verklig julstämning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Tomtetass 2: Julens hjältar (Svenskt Tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Tomtetass 2: Julens hjältar (Svenskt Tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar