Titel:
Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter
Kategori:
Action
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter

Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter (2012)

En gång i tiden hade den svenske underrättelseofficeren Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) en familj. Men den utraderades i en hämndaktion. Då Carls 7-åriga guddotter Nathalie kidnappas kommer alla smärtsamma minnen tillbaka. När kidnappningens bakomliggande motiv blir kända intar de svenska myndigheterna en passiv roll vilket tvingar Hamilton till handling. Med hjälp av internationella kontakter lyckas han komma dem på spåren. Det politiska spelet gör att kidnapparna känner sig säkra i sitt hemland. Men de räknar inte med Hamilton, som tillsammans med några militärkollegor planerar en dödlig räddningsaktion. Alltför sent inser Hamilton vilka enorma krafter och makter som motarbetar hans uppdrag. Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter är den andra av tre filmer om den svenske underrättelseofficeren Carl Gustav Gilbert Hamilton med Mikael Persbrandt i huvudrollen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    39 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar