Titel:
Jeff Dunham: Minding the Monsters
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-04-20
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Jeff Dunham: Minding the Monsters:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jeff Dunham: Minding the Monsters

Jeff Dunham: Minding the Monsters (2012)

I Jeff Dunhams "Minding the Monsters"(Pias Comedy/Playground, ute 22/10)samlas alla favoriterna - Walter, Peanut, Bubba J, José Jalapeno... On a Steek!och Achmed the Dead Terrorist- på ett helt nytt sätt! I detta hemsökta skräckkabinett är Walter mer bitter än någonsin, Bubba J återuppväcks från döden, träffar Peanuts alter ego The Purple Avenger of the Night och hans kryddiga sidekick och ser Achmed, bokstavligen klädd för att döda i en outfit som skulle skrämma även den värsta terrorist!Denna nya komedishow är helt utan motstycke och till råga på allt får var och en av karaktärerna spela huvudrollen i sin alldeles egna skräckfilmstrailer!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jeff Dunham: Minding the Monsters
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jeff Dunham: Minding the Monsters"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar