Titel:
One Direction - The only way is up
Originaltitel:
One Direction
Kategori:
Musik
Längd:
1:03
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera One Direction - The only way is up:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

One Direction - The only way is up

One Direction - The only way is up (2012)

One Direction

Killarna har trotsat alla odds - och från att vara fem individuella, hoppfulla sångare i Simon Cowells X-factor, har de blivit det hetaste brittiska pojkbandet i världen. Med charm, fantastiska sångröster och "good looks" har de tagit sig till toppen av all världens hitlistor med debutsingeln och albumet från 2011 - alltihop i en rasande fart som bevisar att "The Only Way Is Up". I denna film berättar X-factors Sinitta historien om bandets väg från X-factor till internationell berömmelse. Genom intervjuer med människor in killarnas närhet, fans och kändisar (bl.a. Zac Efron, Piers Morgan, Randy Jackson, Emma Watson och stjärnorna från TV-serien Glee) får vi bekräftat att One Direction är världens hetaste pojkband.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  One Direction - The only way is up
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "One Direction - The only way is up"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar