Titel:
Mörkt Vatten
Kategori:
Drama
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Mörkt Vatten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mörkt Vatten

Mörkt Vatten (2012)

Daniel (Sverrir Gudnason) är en ung och driven fastighetsmäklare med sikte på partnerskap i firman. Tillsammans med chefens fru Marie (Helena af Sandeberg) tar han sig friheten att tillbringa en hemlig och passionerad helg i ett lyxigt skärgårdshus som han fått i uppgift att sälja. Väl framme upptäcker de till sin förvåning att huset inte är tomt. George (Andrzej Chyra), en polsk hantverkare, har dröjt sig kvar för att slutföra och finputsa de sista detaljerna innan försäljningen. Det som skulle bli en het kärlekshelg utvecklar sig till något betydligt mer obehagligt. En snygg thriller regisserad av Rafael Edholm.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mörkt Vatten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mörkt Vatten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar