Titel:
Lay the Favorite
Kategori:
Komedi
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-26
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Lay the Favorite:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lay the Favorite

Lay the Favorite (2012)

Beth Raymer (Rebecca Hall) är en vacker kvinna med ett stort hjärta. Hon ger upp strippandet i Florida för att förverkliga sin dröm: att bli cocktailservitris i Las Vegas. Men hon hittar inget jobb. Istället har hon tur att stöta på Dink (Bruce Willis), en egensinnig sportkille som ser möjligheter och förmågor i Beths bubblande yttre. Dink ger Beth ett erbjudande att jobba med placeringar av pengar via telefon. Hans satsning betalar sig - hon visar sig ha dolda talanger när det gäller spel och snabbt blir hon Dinks lyckoamulett. Men Dinks ex-fru Ange Tulip (Catherine Zeta-Jones) kommer dem emellan. Hon tvingas ge Beth sparken. Dinks tur är över när Beth försvinner till New York för att arbeta för en av hans största rivaler, en bookmaker som heter Rosie (Vince Vaughn). Men det går överstyr när Beth och Rosie gör ett val som tvingar dem att bryta mot lagen. Dink och Tulip måste rycka in för att hjälpa Beth.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lay the Favorite
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lay the Favorite"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar