Titel:
Tingeling: Vingarnas Hemlighet (Svenskt Tal)
Originaltitel:
Tinker Bell - Secret of the Wings (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:12
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-20
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Tingeling: Vingarnas Hemlighet (Svenskt Tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Tingeling: Vingarnas Hemlighet (Svenskt Tal)

Tingeling: Vingarnas Hemlighet (Svenskt Tal) (2012)

Tinker Bell - Secret of the Wings (Swedish)

Följ med på en häpnadsväckande resa in i en okänd ny värld. Den mystiska Vinterskogen är en förbjuden plats för älvorna i Älvdalen, på grund av älvornas ömtåliga vingar. Men när den nyfikna Tingeling inte kan stå emot och korsar gränsen ändå, upptäcker hon något som kommer att förändra hennes liv för alltid. Där träffar hon vinterälvan Vinterlilja, som också är den enda älva som kan hjälpa henne att lösa mysteriet med vingarnas hemlighet! En hemlighet som förenar två världar och gör dem till en. Disneys Tingeling: Vingarnas Hemlighet är en vacker berättelse om sann vänskap och systerskap, som kommer förändra Älvdalen för alltid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Tingeling: Vingarnas Hemlighet (Svenskt Tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Tingeling: Vingarnas Hemlighet (Svenskt Tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar