Titel:
Mammas pojkar
Kategori:
Komedi
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-04-30
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Mammas pojkar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mammas pojkar

Mammas pojkar (2012)

De söndercurlade bröderna Thor (Björn Starrin) och Oden (Johan Östling) vägrar att klippa sig, flytta hemifrån och att skaffa sig familj finns inte på kartan. De lever för en sak - HÅRDROCK! Mamma Gunilla (Lotta Tejle) är präst och kämpar med att få ordning på sönerna som mest lyssnar på metal och vårdar sin rockimage. När Jenny (Mia Skäringer), byns nya lärarinna, dyker upp förändras allt och båda försöker, bakom ryggen på varandra, vinna hennes hjärta. Kommer deras tajta sammanhållning klara av sveket och hur långt är mamma Gunilla beredd att gå för att få de hårdrockande sönerna att till slut växa upp?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mammas pojkar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mammas pojkar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar