Titel:
Bröllop i Italien
Originaltitel:
Den Skaldede Frisør
Kategori:
Komedi
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-09-23
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bröllop i Italien:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bröllop i Italien

Bröllop i Italien (2012)

Den Skaldede Frisør

I Sorrento i södra Italien, är två danska familjer är på väg till ett bröllop. I centrum står bruden och brudgummen, Astrid och Patrick, båda unga och vackra. Runt dessa två finns deras respektive familjer. Den ena familjen med bruden mor - den vackra, men cancersjuka Ida, frisör till yrket och utan ett hårstrå på huvudet, samt hennes make. Här finns också Idas före detta man, Leif, en skrävlande karl med sin nya, blonda flickvän Thilde, som har en hel del problem med det danska språket. Och sist men inte minst Astrids bror Kenneth, till yrke soldat och med ett mycket explosivt och lättantändligt temperament. På andra sidan står brudgummens engelske fader, Philip, en något frånvarande affärsman som varje dag undrar varför han fortfarande är bosatt i Danmark och som inte kommit över sin frus tragiska död. Och faderns syster Bendedikte, intresserad av kläder och skyhög på hormoner.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bröllop i Italien
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bröllop i Italien"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar