Titel:
Arthur och julklappsrushen (Svenskt Tal)
Originaltitel:
Arthur Christmas (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Arthur och julklappsrushen (Svenskt Tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Arthur och julklappsrushen (Svenskt Tal)

Arthur och julklappsrushen (Svenskt Tal) (2011)

Arthur Christmas (Swedish)

HUR lyckas jultomten egentligen leverera miljarder julklappar över hela världen på en enda natt? Med hjälp av en armé bestående av en miljon tomtenissar och ett enormt, högteknologiskt kontrollcenter under isen på Nordpolen! Så hur kan denna fantastiska organisation nu ha MISSAT ett barn? För jultomtens yngste son Arthur hotar detta att göra slut på julens magi en gång för alla. Tillsammans med sin pensionerade farfar Gammeltomten, en upprorisk ung tomtenisse, en gammal avställd släde och några odresserade renar ger sig Arthur ut på det galna uppdraget att dela ut den sista julklappen! Njut av spänningen, glädjen och de fantastiska äventyren i denna nya julklassiker!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Arthur och julklappsrushen (Svenskt Tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Arthur och julklappsrushen (Svenskt Tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar