Titel:
Firman - Säsong 1 - Avsnitt 5
Originaltitel:
The Firm: Season 1 - Episode 5
Kategori:
Action
Längd:
0:43
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-10-31
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Firman - Säsong 1 - Avsnitt 5:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Firman - Säsong 1 - Avsnitt 5

Firman - Säsong 1 - Avsnitt 5 (2012)

The Firm: Season 1 - Episode 5

När den unge karriärhungrige advokaten Mitch McDeere fick jobbet på den prestigefyllda advokatbyrån Bendini, Lambert & Locke så var det som en dröm som gick i uppfyllelse. Men snart förvandlades den guldpläterade och skräddarsydda advokatdrömmen till en mardröm fylld av hot, våld och paranoia. Firman var i själva verket en fasad för maffian, och när Mitch valde att dra upp Firmans och maffians byk i dagsljuset så tvingades han fly med skyddad identitet tillsammans med sin familj. Nu har tio år gått. Mitch McDeere vill nu inget hellre än att bara jobba på sin lilla enmansbyrå under sitt eget namn och slippa tvinga sin fru och dotter att fly. Men snart inser Mitch att Chicagomaffian för all framtid kommer att jaga den man som satte deras boss bakom lås och bom. Tillsammans med sina närmaste måste Mitch McDeere återigen bestämma sig - ska han fortsätta fly, eller ska han stanna och slåss igen?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Firman - Säsong 1 - Avsnitt 5
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Firman - Säsong 1 - Avsnitt 5"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar