Titel:
Alex Cross
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-06-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Alex Cross:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Alex Cross

Alex Cross (2012)

Alex Cross (Tyler Perry) jobbar för Detroit Police Department som detektiv och rättsmedicinsk psykolog tillsammans med kollegan Tommy Kane (Edward Burns) och nyutexaminerade Monica Ashe. Cross är dedikerad sin yrkesroll, men samtidigt förväntansfull över att hans hustru Maria väntar deras tredje barn. När en förmögen kvinna hittas död och delvis lemlästad i herrgården tilldelar polischefen Richard Brookwell Cross och hans team fallet. Snart befinner dem sig i en katt-och råttalek med en psykotisk person som har ett mörkt förflutet inom tortyr och ett agg mot några av Motor Citys rikaste medborgare. Ledtrådar pekar på franska finansmannen Leon Mercier (Jean Reno) som mördarens ultimata offer, men Cross och hans team misstänker Mercier men han verkar ha en hemlighet han inte är beredd att röja. Cross blir personligt besatt av att lösa fallet när både kollegan Monica och frun Maria dödas. En lagman slits mellan rättvisa och personlig hämnd i en tät actionfilm.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Alex Cross
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Alex Cross"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar