Titel:
A Dangerous Method
Kategori:
Drama
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Dangerous Method:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Dangerous Method

A Dangerous Method (2011)

David Cronenberg är tillbaka med ett intensivt triangeldrama som utforskar människans djupaste impulser och dess förmåga att locka fram minnen av förträngda, mörka hemligheter. Två av världens mest intelligenta, men kanske också mest kontroversiella män, Carl Jung och Sigmund Freud, har en intensiv och turbulent relation som leder fram till psykoanalysens födelse. Baserat på verkliga händelser, får vi en inblick i det konfliktfyllda förhållandet mellan den lovande psykiatern Carl Jung, hans mentor Sigmund Freud och Sabina Spielrein - den djupt störda, men också intelligenta och vackra kvinna som kommer mellan dem. Deras personliga utforskning av sensualitet, ambition och svek driver Jung, Freud och Sabina att utmana och för alltid förändra modernt tänkande.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Dangerous Method
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Dangerous Method"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar