Titel:
Förälskad i Rom
Originaltitel:
To Rome with Love
Kategori:
Romantik
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-10
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Förälskad i Rom:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Förälskad i Rom

Förälskad i Rom (2012)

To Rome with Love

Woody Allen fortsätter sin filmiska resa genom Europas huvudstäder. Efter succéfilmer som Oscarbelönade Midnatt I Paris och Vicky Christina Barcelona har nu turen kommit till romantiska Rom. I Rom har allt och alla sin egen historia. Rom är staden där människor möts och där alla kan hitta sitt eget äventyr. Vi får bland annat följa Hayle, en ung amerikanska på semester som möter den vackre Michelangelo med en minst sagt udda familj, nygifta Antonio och Milly från italienska landsbygden som kommer på bröllopsresa till Rom med drömmar om att kunna bosätta sig där, den berömde arkitekten som ska avsluta sin Italiensemester med några dagar i Rom och så den till synes helt obetydlige Leopoldo Pisanello vars enformiga liv plötsligt en dag drastiskt förändras.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Förälskad i Rom
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Förälskad i Rom"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar