Titel:
Berättelsen om Narnia - Häxan och Lejonet
Originaltitel:
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:12
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Berättelsen om Narnia - Häxan och Lejonet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Berättelsen om Narnia - Häxan och Lejonet

Berättelsen om Narnia - Häxan och Lejonet (2005)

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peter svindlande äventyr. På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Berättelsen om Narnia - Häxan och Lejonet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Berättelsen om Narnia - Häxan och Lejonet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar