Titel:
En oväntad vänskap
Originaltitel:
The Intouchables
Kategori:
Komedi
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-07-12
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera En oväntad vänskap:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En oväntad vänskap

En oväntad vänskap (2011)

The Intouchables

Den franska megasuccén som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier. En oväntad vänskap är en underbar komedi om vänskap, tillit och nya möjligheter. Det är den sanna historien om två män som på ytan inte har något gemensamt. Mångmiljonären Philippe är förlamad från halsen och ner efter en skärmflygningsolycka och måste leva resten av sitt liv i rullstol. Han bor i lyxiga omgivningar i Paris och ska anställa en ny assistent. Den enda som sticker ut bland de sökande är Driss, som bara söker jobbet eftersom han måste visa att han är aktivt arbetssökande. Det här är början på en oväntad vänskap baserad på ärlighet och humor mellan två individer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En oväntad vänskap
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En oväntad vänskap"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar